🚚Levering indenfor 1-2 hverdage 🚚

📦Leveret til pakkeshop kun 49 kr. 📦

✅Fri fragt over 750 kr.

Sommeren byder på insekter

Tesla Sommer rengøring

Mikkel Bach Pedersen |

Sommeren byder på insekter

Anbefalede produkter

At holde din bil ren og skinnende er en vigtig del af bilpleje. Det handler ikke kun om at opretholde et pænt udseende, men også om at beskytte din bils lak mod skader og forlænge dens levetid. En af de mest oversete aspekter af bilpleje er rengøringen af insekter og fjernelse af døde insekter fra bilens front. I dette indlæg vil vi se nærmere på vigtigheden af denne opgave og anbefale et effektivt produkt til rengøring af insekter.

Hvorfor er det vigtigt at fjerne døde insekter?

Insekt rens

Når du kører din bil, er fronten udsat for en konstant strøm af insekter, der rammer den. Disse insekter kan være mere end blot et irriterende syn på din bil - de kan også forårsage skade på lakken. Når insekterne rammer bilen, efterlader de spor af proteiner og syrer, der kan ætse og beskadige lakoverfladen over tid. Dette kan resultere i pletter, misfarvninger og endda permanente lakskader. Derfor er det vigtigt at fjerne døde insekter så hurtigt som muligt for at forhindre langvarige skader.

Brug af insektrens til effektiv rengøring

En effektiv måde at fjerne døde insekter fra din bils front er ved hjælp af en god insektrens. Et anbefalet produkt til denne opgave er SONAX InsectStar 750 ml. Denne insektrens er specielt formuleret til at løsne og fjerne døde insekter fra lakken uden at forårsage skader. Det er vigtigt at følge instruktionerne på produktet, men generelt skal du blot sprøjte insektrensen på de berørte områder, lade den sidde i et par minutter og derefter tørre den af med en blød klud eller svamp. Gentag processen om nødvendigt for stærkt fastgroede insekter.

Sonax Sommer sprinklervæske til fjernelse af insekter

For at bekæmpe insekter og opretholde en ren forrude anbefales det også at bruge en effektiv sprinklervæske. En fantastisk mulighed til sommeren er Sonax Sommer Sprinklervæske. Denne specielt formulerede sprinklervæske er beregnet til at fjerne insekter og snavs fra forruden, hvilket giver dig en klar og ren udsigt under kørslen.
Sonax Sommer sprinklervæske er den perfekte løsning til at bekæmpe insekter og holde din forrude ren i sommermånederne.

Fjernelse af fugleklatter for at beskytte lakken

Udover insekter udgør fugleklatter også en potentiel fare for din bils lak. Fugleklatter indeholder syrer, der kan ætse og beskadige lakoverfladen på samme måde som insekternes proteiner og syrer. Derfor er det vigtigt at fjerne fugleklatter så hurtigt som muligt. Hvis en fugleklat rammer din bil, skal den skylles af med vand så snart som muligt. Brug en højtryksrenser og spul fugleklatten af. Undgå at gnide eller skrubbe, da dette kan forårsage ridser i lakken. Hvis fugleklatten er tørret ind og er svær at fjerne, kan du bruge en god bilshampoo  med forsegler og en blød mikroibersvamp eller handske til forsigtigt at rense området.

Tip:

Et godt tip vil være at sætte området med insekter i blød ved hjælp af en fugtig, mikrofiberklud eller et håndklæde lad kluden sidde i 15min.  Derefter brug insektrensen og skylle af.

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentar skal godkendes før de vises offentligt.