🚚Levering indenfor 1-2 hverdage 🚚

📦Leveret til pakkeshop kun 39 kr. 📦

✅Fri fragt over 750 kr.

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos xpertcleaning

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos xpertcleaning.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

xpertcleaning indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.xpertcleaning.dk er xpertcleaning, Årupvænget 4, 8722 Hedensted, CVR NR: 42239941


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Pensopay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos one.com og betalingssystem gennem Pensopay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i one.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse .

Ofte stillet spørgsmål

Fragt

Hvordan er priserne for fragt hos XpertCleaning?

Vi tilbyder forskellige fragtpriser baseret på ordreværdi og leveringsmetode. For ordrer under 75 kr. opkræver vi 59 kr. i fragt, mens ordrer over 75 kr. har en fragtpris på 39 kr. til pakkeshop. Ordrer over 750 kr. kvalificerer sig til gratis fragt til pakkeshop. Derudover opkræver vi 109 kr. for ordrer over 20 kg eller farligt gods, og 69 kr. for privatlevering.

Hvor sender XpertCleaning varer hen?

Vi leverer varer til hele Danmark med GLS. Vær opmærksom på, at vi ikke leverer til udlandet, Færøerne eller Grønland. Din ordre vil blive leveret til den angivne leverings adresse, og hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil pakken blive flyttet til det nærmeste udleveringssted, hvor du vil blive informeret herom.

Hvad er leveringstiden hos XpertCleaning?

Hos XpertCleaning stræber vi efter at levere dine varer inden for 1-2 hverdage. Hvis du bestiller inden kl. 11:00, kan du forvente at modtage din ordre dagen efter.

Reklamation og returnering

Hvordan fungerer reklamationsretten hos XpertCleaning?

Hos XpertCleaning tilbyder vi 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Husk at reklamere i "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen/fejlen. Vi dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Hvad er betingelserne for fortrydelsesretten hos XpertCleaning?

Hos XpertCleaning tilbyder vi 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Du kan benytte dig af fortrydelsesretten ved at meddele os senest 14 dage efter købet og returnere varen senest 14 dage efter meddelelsen. Bemærk, at du selv skal afholde returneringsomkostningerne. Varen skal returneres i samme stand som ved modtagelsen.

Betaling

Hvad er de accepterede betalingsmetoder hos XpertCleaning?

Hos XpertCleaning accepterer vi betalinger via de mest almindelige betalingsmetoder, herunder kreditkort (Visa, MasterCard, etc.), MobilePay, ApplePay og GooglePay. Vi bestræber os på at gøre betalingsprocessen så bekvem som muligt for vores kunder.

Er min betaling sikker hos XpertCleaning?

Ja, hos XpertCleaning tager vi sikkerheden af dine betalingsoplysninger meget alvorligt. Vi benytter os af krypteringsprotokoller og andre sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine betalingsoplysninger behandles sikkert og fortroligt. Du kan derfor trygt handle hos os, velvidende at dine oplysninger er beskyttet.