🚚Levering indenfor 1-2 hverdage 🚚

📦Leveret til pakkeshop kun 39 kr. 📦

✅Fri fragt over 750 kr.

Sådan vasker og rengører du din Tesla

XpertCleaning-Tesla-model-y

Mikkel Bach Pedersen |

Sådan vasker og rengører du din Tesla med Sonax produkter

Kører du en Tesla, og vil du gerne holde den skinnende ren og flot? I denne blog vil vi gennemgå, hvordan du kan vaske og rengøre din Tesla fra top til tå ved hjælp af Sonax produkter. Vi vil også give dig nogle tips og tricks til at gøre rengøringsprocessen så nem og effektiv som muligt. Lad os komme i gang!

Kamera tip

Hvis du har trafikfilm (skidt og snavs) på kamerene, kan du med fordel bruge en forstøver med vand til at skylle med. Du vil helst undgå berøring af linsen da skidtet fra vejen kan lave microridser.

Tip

  • Undgå brug af højtryksrenser omkring kameraene, i stedet brug en blød pensel under bilvask. Eller en glasklud.
  • Undgå brug af højtryksrenser ved ladeport.

Trin 1: Forberedelse

Før du begynder at vaske din Tesla, er det vigtigt at samle alle de nødvendige produkter og værktøjer. Her er en liste over de Sonax produkter, du skal bruge:

Derudover skal du bruge en spand med vand, en fælgbørste, mikrofiberklude og et tørt håndklæde.

Før du begynder at vaske din Tesla, er det vigtigt at aktivere bilvasktilstand. Dette lukker alle vinduer, låser ladeporten og deaktiverer vinduesviskere, sentry-tilstand, dørlåsning og parkeringssensorlyde. For at aktivere bilvasktilstand, tryk

på Betjeningsknapper > Service > Bilvasktilstand, mens bilen er parkeret og ikke aktivt oplader.

XpertCleaning-Bilvasktilstand

Trin 2: Fælgrens

Start med at vaske fælgene på din Tesla ved hjælp af SONAX Xtreme FælgRens. Spray produktet på fælgene og lad det virke i et par minutter. Brug derefter en fælgbørste til at skrubbe snavs og bremsestøv af, og skyl grundigt med vand. Hvis fælgene er meget beskidte, kan det være nødvendigt at gentage processen.

Trin 3: Bilvask

Fyld en spand med vand og tilsæt Sonax Glans Shampoo eller SONAX Xtreme Ceramic Active Shampoo. Dyp vaskehandsken i vandet, og begynd at vaske bilen fra toppen og ned. Vask i sektioner, og sørg for at skylle vaskehandsken ofte for at undgå at ridse lakken. Når hele bilen er vasket, skal du skylle den grundigt med vand for at fjerne al sæberest.

Trin 4: Tør bilen

Brug et tørt håndklæde eller en mikrofiberklud til at tørre bilen, så du undgår vandpletter og striber på lakken. Men før du tørrer bilen helt, er det vigtigt at påføre et beskyttende produkt på lakken.

SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating 750ml er et fantastisk produkt til at beskytte lakken på din bil. Når bilen stadig er våd efter vask, kan du påføre produktet på en ren mikrofiberklud og arbejde det ind i lakken med blide, cirkulære bevægelser. Dette vil skabe en beskyttende barriere mod snavs, fugt og UV-stråling, som vil holde din bil skinnende ren længere.

Trin 5: Glasrens

Rengør bilens ruder og spejle med SONAX Xtreme Glas-Klar Nano 500 ml. Spray produktet på ruden eller spejlet og tør af med en ren mikrofiberklud. Dette vil fjerne striber, snavs og fedtfingre og efterlade dine ruder og spejle krystalklare.

Trin 6: Interiørrens

For at rengøre bilens interiør skal du bruge SONAX Xtreme Cockpit Pleje Mat 500 ml. Spray produktet på en mikrofiberklud og tør forsigtigt over instrumentbrættet, midterkonsollen, dørsiderne og andre overflader. Hvis du har pletter eller stædigt snavs, kan du bruge en blød børste til at skrubbe forsigtigt.

Trin 7: Sæde/Læderpleje

Da i Tesla model 3 og Y anvendes vegansk læder, vil jeg anbefale lunken vand og mild sæbe og en klud. Derefter tørre af med en mikrofiberklud.

Hvis din Tesla har lædersæder ( ældre model S og X ), skal du anvende SONAX Profiline Læderpleje 1L for at holde dem bløde og beskyttede. Påfør produktet med en ren mikrofiberklud og arbejd det ind i læderet med blide, cirkulære bevægelser. Lad det tørre i et par minutter, og tør derefter overskydende produkt af med en ren klud.

Trin 8: Plastikpleje

For at beskytte og pleje plastdele i din Tesla, skal du bruge SONAX Xtreme Cockpit Pleje Mat 500 ml. Påfør produktet på en mikrofiberklud og tør forsigtigt over plastoverfladerne i bilens interiør og eksteriør. Dette vil give plasten et frisk og nyt udseende samt beskytte mod UV-stråling og nedbrydning.

Trin 9: Nyd din rene Tesla

Efter at have fulgt alle disse trin, vil din Tesla være skinnende ren og klar til at imponere. Husk at vaske og vedligeholde din bil regelmæssigt for at bevare dens udseende og beskytte dens værdi. Med Sonax produkterne på din side kan du være sikker på, at din Tesla altid vil se godt ud og køre problemfrit.

Afslutning: Ved at følge denne guide og bruge Sonax produkter kan du sikre, at din Tesla altid er i topform og ser fantastisk ud. Hvis du ikke allerede har prøvet disse produkter, opfordrer vi dig til at prøve dem og opleve forskellen selv. Hav en fantastisk tid med at holde din Tesla ren og flot! 

Har du spørgsmål, kan du sende en mail på kontakt@xpertcleaning.dk

Xpertcleaning-Tesla-model-y

2 kommentarer

Er der en grund til du ikke bruger sonax xtreme bilshampoo wash & dry.
eller EXO børstefri, med skumlanse.

Ville det ikke være nemmere?

Mvh
Claus

Claus Kindt-Stening,

Kan jeg bruge plasticpleje ( trin 8 ) til sæderne
De er i vegansk læder ( plasticlæder )

Tak for fin opbygning af siden og gennemgang

Morten

Morten,

Efterlad en kommentar

Bemærk: kommentar skal godkendes før de vises offentligt.