Mange tror fejlagtigt at man kan køre i vaskehal med sit køretøj, uden at det efterlader ridser. Det er og bliver aldrig korrekt, uanset hvor bløde børster der er i vaskehallen, så efterlader det altid ridser, efter endt bilvask.

Hvad kan du som bilpleje entusiast selv gøre for at undgå at bilen er fyldt med ridser, efter du har vasket bilen?

Jo du kan bruge produkter udviklet specielt til dette formål, hos Xpert Cleaning sælger vi kun kvalitets produkter til din bilen. SONAX som er vores top mærke, har igennem mere end 70 år udviklet plejeprodukter til køretøjer, så ønsker du skånsom, hurtigvirkende og ikke mindst økonomisk vask, så skal du helt sikkert kigge efter dette mærke hos os. Hos os finder du også produkter som de professionelle klargøringsfolk bruger ude i erhvervslivet, både fra SONAX & Auto Magic. Så kan du lidt ekstra, så har vi også noget til dig.

Vasker man ikke sin bil af for hverdagens skidt og snavs, specielt vejsalt. Så resultere det ofte i at lakken bliver mat eller ruster.

Du kan til enhver tid tage fat i os, enten på mail, eller telefon. Så vil vi guide dig bedst mulig igennem, vi har selv masser erfaring med bilpleje produkter og vi elsker det.

Skriv en kommentar