Fri fragt på ordre over 750 kr.

1-2 dages leveringstid

Leveret til pakkeshop kun 39 kr.

Vi har fået nyt hjemmesidedesign hos xpertcleaning.dk - så du kan handle endnu nemmere end før!

Sådan rengører du dine sæder

Sådan rengører du dine sæder

Mikkel Bach Pedersen |

Introduktion til en sæderens til bilen

En sæderens til bilen er et værktøj, der bruges til at fjerne snavs og pletter fra bilens sæder. Dette værktøj er en effektiv måde at opretholde bilens interiør i topform, sørg for at gøre det i den rigtige rækkefølge, samt efterbehandle sædet, dette er med til at holde sæderne rene i længere tid.

Valg af en sæderens

Når du vælger en sæderens til bilen, er det vigtigt at vælge en, der passer til bilens stof eller lædertype. Der findes forskellige typer af sæderens, der er specielt designet til forskellige materialer. hos xpertcleaning.dk har vi både sæderens til stof, alcantara og læder, ved alle typer er det vigtigt at efterbehandle.

Trin 1: Forberedelse

Før du begynder at rense bilens sæder, er det vigtigt at fjerne alle ting, samt støvsuge sæderne grundigt.

Trin 2: Påfør sæderensen

Når du har forberedt bilen, kan du begynde at påføre sæderensen. Sprøjt sæderensen direkte på sædet, og lad den sidde i et par minutter. Derefter skal du børste eller skrubbe sædet med en blød børste, indtil pletterne er fjernet. Sørg for at rengøre et helt sæde, for at mindske evt. farveforskelle.

Trin 3: Aftør sædet

Efter at have skrubbet sædet, er det vigtigt man tager en fugtig klud og aftørre sædet igen, er sædet rigtig beskidt, er det her du med det samme vil se resultatet af din behandling, den våde klud vil opsamle skidtet fra sædet.

Forebyggelse af fremtidige pletter

For at forebygge fremtidige pletter, anbefales det at imprægnere dine sæder. Er det stof sæder, så skal du imprægnere, er det lædersæder, så skal du bruge en god læderpleje. Læderplejen er med til at holde læderet smidig og mættet så det ikke tørre ind.

 

Efterlad en kommentar